-
Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy ANETENUM
Symbol:
KS_7665
44.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 17 |
Dostępność | Mało 2 szt. |
Zamówienie telefoniczne: 607866639
Zostaw telefon |
Autor: Franz Siegfried WagnerRok wydania: 2009 Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyrobyJakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasęJak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.