• Termometr do pieczenia mięs 0-120°C, 210mm BROWIN

Symbol: TERM_101700
27.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 17
Paczkomaty InPost 17
Poczta Polska 20
Kurier Inpost 20
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 607866639

Zostaw telefon
Termometr kuchenny jest uniwersalny do mierzenie temperatury podczas pieczenia i gotowania mięsa. Pozwala kontrolować temperaturę przygotowania takich mięs jak wołowina, wieprzowina czy też mięsa drobiowego. Idealny stek oraz soczyste pieczenie dzięki kontroli temperatury nie sprawią Ci już większego kłopotu. Termometr dzięki dużego zakresu temperatury możesz używać również do pomiaru innych potraw. Dzięki czytelnej skale termometr jest bardzo łatwy w użyciu. Wykonany został z wysokiej jakości materiału, dzięki czemu posłuży Ci na długo. A dołączone do termometru etui zagwarantuje mu bezpieczne przechowywanie. Wskazówki: czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1,3cm a 5cm od początku szpikulca w celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru przechowuj w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia PRODUCENT:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia