-
Słód Melanoidynowy Weyermann 200g WEYERMANN


Symbol:
WEYER_MELANOIDYNOWY_200
Wpisz swój adres e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 17 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Zostaw telefon |
Słód specjalny, parzony, może być stosowany jako niewielki dodatek przy zasypie piw w stylach: Amber Ale, Red Ale, Bock. Melanoidyny powstają przy zacieraniu dekokcyjnym, dlatego dodatek tego słodu może niejako zastąpić dekokcję. Może wg. producenta stanowić do 20% zasypu, jednak nasze doświadczenia sugerują aby nie przekraczać wartości 7-10% zasypu. Barwa ok. 60-80 j. EBC. Kraj pochodzenia: Niemcy Słód nieśrutowany, w celu zakupu słodu w formie śrutowanej, dodaj do koszyka powyższy "zestaw"
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.