• Słód Melanoidynowy Weyermann 200g WEYERMANN

Symbol: WEYER_MELANOIDYNOWY_200
Brak towaru
3.00
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 17
Paczkomaty InPost 17
Poczta Polska 20
Kurier Inpost 20
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
Słód specjalny, parzony, może być stosowany jako niewielki dodatek przy zasypie piw w stylach: Amber Ale, Red Ale, Bock. Melanoidyny powstają przy zacieraniu dekokcyjnym, dlatego dodatek tego słodu może niejako zastąpić dekokcję. Może wg. producenta stanowić do 20% zasypu, jednak nasze doświadczenia sugerują aby nie przekraczać wartości 7-10% zasypu.  Barwa ok. 60-80 j. EBC. Kraj pochodzenia: Niemcy Słód nieśrutowany, w celu zakupu słodu w formie śrutowanej, dodaj do koszyka powyższy "zestaw"  
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia