-
Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g ARES
![Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g ARES Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g ARES](/images/rl825/0-1000/Drozdze-gorzelnicze-do-bimbru-Jan-Okowita-T3-124g-ARES_%5B479%5D_480.jpg)
![Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g ARES Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g ARES](/images/rl825/0-1000/Drozdze-gorzelnicze-do-bimbru-Jan-Okowita-T3-124g-ARES_%5B479%5D_480.jpg)
Symbol:
DROZDZE_JANOKOWITA_T3
18.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 17 |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Zamówienie telefoniczne: 607866639
Zostaw telefon |
Drożdże gorzelnicze, do bimbru Jan Okowita T3 124g to mieszanka drożdży, pożywek i witamin. Drożdże przeznaczone są do szybkiej i czystej fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów. Drożdże JAN OKOWITA T3 polecane są do nastawów cukrowych. Jak używać drożdży gorzelniczych JAN OKOWITA T3? 1. Rozpuść 6-7kg cukru w 21 litrach przegotowanej, gorącej wody i dokładnie wymieszaj 2. Wystudź do 30°C, płyn przelać do balonu bądź pojemnika fermentacyjnego 3. Pojemnik fermentacyjny uzupełnij wodą o temp. pokojowej do 25 litrów 4. Dodaj zawartość saszetki i dokładnie wymieszaj 5. Po zamontowaniu rurki fermentacyjnego całość pozostaw do fermentacji w temp. 20-30°C na 3-5 dni.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.